Als u het wachtwoord wilt wijzigen van het klantenpaneel voor het administratieve systeem kunt u dat op de volgende manier doen.

Stap 1. Nadat u ingelogd bent op het klantenpaneel,klikt u op 'Uw klantgegevens', hierna klikt u op 'Accountgegevens' en daarna op de knop 'Wachtwoord wijzigen'.

Stap 2. In het nieuwe scherm dat geopend is vult u het huidige wachtwoord in en het nieuwe wachtwoord dat u wilt gaan gebruiken, nadat u dit heeft gedaan klikt u op 'Opslaan'.

Uw nieuwe wachtwoord is nu ingesteld.

Mocht u onverhoopt niet meer kunnen inloggen? Dan kunt u het wachtwoord opnieuw laten versturen door bij het inlog scherm te klikken op 'Wachtwoord vergeten?'.