Wanneer u het wachtwoord bent vergeten voor het administratieve paneel kunt u deze opnieuw laten versturen.

Stap 1. Ga naar het inlogscherm van het klantenpaneel. Hier klikt u linksonder op de link 'Wachtwoord vergeten?'.

Stap 2. Er verschijnt een nieuw scherm waar u de gebruikersnaam en e-mailadres moet invullen, deze informatie is naar u toegestuurd toen u bij ons voor de eerste keer een bestelling plaatste. Hierna klikt u op de knop 'Versturen'. Als u de correcte informatie heeft ingevoerd worden er nieuwe inloggegevens verstuurd.

Lukt het niet? Wij helpen u graag telefonisch verder, onze contactinformatie is te vinden op onze website.