Als u een domeinnaam, hostingpakket of andere dienst bij ons wilt opzeggen kunt u dat zelf doen via het klantenpaneel.

Stap 1. Nadat u inlogt bent bij het administratieve klantenpaneel klikt u op 'Abonnementen', hier krijgt u een lijst met al uw actieve diensten. Klik hier op het vergrootglas icoontje dat bij de dienst staat die u wilt opzeggen.

Stap 2. U krijgt een nieuw scherm met alle details over de dienst. Klik hier op de knop 'Abonnement opzeggen'.

Stap 3. In het nieuwe scherm dat tevoorschijn komt kunt u melden waarom u de opzegging doet en vult u opnieuw het wachtwoord in. Hierna klikt u op 'Ok'. Uw opzegging wordt nu in behandeling genomen.