Wanneer u een domeinnaam die u bij ons heeft staan wilt verhuizen naar een andere provider doet u dat met een verhuiscode. Deze code kunt u zelf opvragen via het klantenpaneel.

Stap 1. Nadat u ingelogd bent op het administratieve klantenpaneel klikt u op 'Domeinnamen', u krijgt een overzicht van al uw domeinnamen, klik hier op het vergrootglas icoontje van de domeinnaam die u wilt verhuizen.

Stap 2. In het nieuwe scherm heeft u een overzicht van alle details die bij dit domein horen. Hier klikt u op het linkje genaamd 'Token ophalen', nadat u dit heeft gedaan verschijnt na een moment de verhuiscode op de plek waar de link stond.

Tip 1: Let goed op dat u de code correct kopieert zonder witregels, dit kan er namelijk voor zorgen dat de code niet wordt geaccepteerd.

Tip 2: Vergeet niet om ook de diensten die bij het domein hoort op te zeggen wanneer deze is verhuisd.