Aan elke domeinnaam wordt contactinformatie gebonden, dit heet WHOIS-gegevens, deze informatie kan worden opgevraagd zodat er contact opgenomen kan worden met de domeineigenaar. Deze informatie kunt u zelf wijzigen via het klantenpaneel.

Stap 1. Nadat u ingelogd bent bij het klantenpaneel gaat u naar 'Domeinnamen', hier ziet u een overzicht van al uw domeinnamen. Klik op het vergrootglas icoontje dat bij het juiste domein staat.

Stap 2. Klik op het 'WHOIS-gegevens' tabblad en druk op de knop 'Houder wijzigen'.

Stap 3. In het nieuwe venster kunt u al uw huidige contactinformatie zien en deze wijzigen. Nadat u klaar bent drukt u op 'Opslaan'. Uw wijzigingen worden zo snel mogelijk verwerkt.