Let op! Het wijzigen van de nameservers kan ervoor zorgen dat de website en mail niet meer correct functioneren. Maak alleen een wijziging als u verstand van zaken heeft.

U kunt zelf de nameservers wijzigen door een aanvraag te doen via het klantenpaneel.

Stap 1. Nadat u ingelogd bent op het klantenpaneel gaat u naar 'Domeinnamen', hier klikt u op het vergrootglas icoontje dat bij het domein staat dat u wilt wijzigen.

Stap 2. In het nieuwe scherm klikt u op de knop 'Nameservers wijzigen'.

Stap 3. Er wordt een venster geopend waar u de nieuwe nameservers kunt invullen. Door middel van 'IP-adressen van nameservers weergeven' kunt u controleren of er geen spelfouten zijn, als de naam niet goed geschreven is komt er geen IP adres tevoorschijn. Nadat u deze hebt ingevuld klikt u op de knop 'Opslaan'. Uw verzoek voor het wijzigen van de nameservers wordt nu in behandeling genomen.