Nadat u ingelogd bent bij DirectAdmin krijgt u het 'Home' scherm te zien tenzij er meerdere domeinen op het hostingaccount staan, dan moet u eerst op het domein klikken dat u wilt beheren.

Stap 1. In het 'Home' scherm kijkt u onder het kopje 'E-mail Management' en klikt u hier op het linkje 'Forwarders'.

Stap 2. Hier heeft u een overzicht van alle doorsturingen. Maak een nieuwe aan door op het linkje 'Create new E-mail Forwarder' te klikken.

Stap 3. In het eerste invoerveld vult u het gedeelte voor het @ teken in van het e-mailadres dat doorgestuurd moet worden, dit hoeft geen bestaand e-mail account te zijn. In het tweede veld komt in het geheel het e-mail waar het naar toe moet, dit kunnen er meerdere zijn door een komma te gebruiken.

Wanneer alles naar wens is ingevuld klikt u op de knop 'Create'. Hierna verschijnt er nog een scherm om te bevestigen welke doorsturingen er zijn aangemaakt.