Nadat u ingelogd bent bij DirectAdmin krijgt u het 'Home' scherm te zien tenzij er meerdere domeinen op het hostingaccount staan, dan moet u eerst op het domein klikken dat u wilt beheren.

Let op! Met deze stappen verwijderd u ook alle mail die in de inbox staan van het e-mail account.

Stap 1. Navigeer naar het kopje 'E-mail Management' en klik hier op het linkje 'E-mail Accounts'.

Stap 2. In het nieuwe scherm heeft u een overzicht van alle e-mail accounts, vink het account aan dat verwijderd moet worden (zie pijl 1.) en klik op de knop 'Delete' (zie pijl 2.).

Stap 3. Er wordt om bevestiging gevraagd. Klik op de knop 'Ok.

Het e-mail account is nu verwijderd.