Voor het instellen van uw Microsoft Outlook 2010 gaat u als volgt te werk:

U kiest voor het handmatig configureren van de server instellingen en klikt op Volgende

U kiest vervolgens voor "Internet-e-mail" en klikt op volgende:

U vult uw gegevens in zoals u deze in Direct Admin heeft aangemaakt.

Bij "Type account" kunt u kiezen tussen POP3 of IMAP.

Uw gebruikersnaam is altijd het volledige e-mailadres.

Vervolgens klikt u op Volgende en is het instellen van het e-mailaccount voltooid.

Voor het instellen van het versturen van e-mail verwijzen wij u graag naar de volgende knowledgebase:

E-mail versturen via SMTP